Víme, co očekáváte od ideálního kávovaru.
Vždy dokonalý výsledek, co nejméně studování manuálu a žádný nepořádek. Vaše přání jsme zhmotnili do kávovaru the Barista Express™ Impress, který zanechá dokonalý dojem za každých okolností a ve všech ohledech. Ale v první řadě ve vašich chuťových pohárcích.
- Integrovaný kónický mlýnek s kovovým mlecími kameny
- Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy ( +/-1°C)
- Systém nízko-tlakového předspaření
- Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
Zažijte třetí vlnu speciality kávy doma, díky formule 4 klíčů
Naše kávovary používají stejnou 4 klíčovou formuli, jakou mají profesionální kavárny. Jsou navrženy tak, aby používaly správnou dávku čerstvě mletých zrn, zajišťovaly přesnou kontrolu teploty, optimální tlak vody a vytvářely pravé mikro pěnění mléka, které je zásadní pro latte art. Stačí jen dotek.

Tajemství opravdové kvalitní kávy tkví ve 4 klíčových prvcích
Kávovary Sage jsou navrženy tak, aby zajistily všechny 4 klíčové prvky potřebné pro přípravu lahodného šálku vynikající kávy přesně jako špičkové profesionální přístroje.
1 – Mletí kávy 19–22 g pro dosažení plné chuti
2 – Přesná kontrola vody +/-1 °C
3 – Nízkotlaká preinfuze a extrakce při 9 barech
4 – Dostatečný tlak páry pro vytvoření hedvábně jemné struktury pěny s mikro bublinami

Nízkotlaká preinfuze a tlak během extrakce
Abyste dosáhli vyvážené kávy, potřebujete mimo jiné i správný tlak ve správném čase. Nízký tlak na začátku extrakce způsobí, že mletá káva v sítku do sebe nasákne trochu vody a nabobtná. Následnou extrakcí při plném tlaku získáte lahodnou a vyváženou kávu.
Kávovary Sage jsou vybaveny přetlakovým ventilem, který dokáže přesně ovládat tlak, při kterém je káva extrahována, a nastaví jej na 9 barů. To je ideální tlak pro získání optimální chuti vaší kávy
Inteligentní dávkování kávy
Dávka čerstvě namleté kávy se automaticky vypočítává na základě posledního mletí. Integrovaný kónický mlýnek umožňuje výběr z 25 nastavení hrubosti mletí.

Systém Impress Puck™
Pro optimální extrakci kávy je nevyhnutelné správné dávkování kávy a její rovnoměrné upěchování. Toho dosáhneme tak, že přesná dávka čerstvě namleté kávy se přímo z mlýnku naplní do středu páky.

Asistované upěchování kávy
Namletou kávu v páce rovnoměrně upěchuje pákový tamper, který vytvoří 10kg tlak a na závěr ještě kávu stlačí mírným pootočením o sedm stupňů.

Profesionální 54mm páka
Plné a komplexní chuti kávy dosáhnete pomocí ideálního dávkování 18 g čerstvě namletých kávových zrn, která se vejdou do kvalitní páky o průměru 54 mm.

Systém nízkotlakého předspaření
Dokonalou karamelovou cremu na espressu zabezpečí nízkotlaké předspaření, po kterém následuje vysokotlaká extrakce.


